Sindicat d’Habitatge de l’Eixample Dret (SHED)

El Sindicat d’Habitatge de l’Eixample Dret som una organització assembleària que lluita pel dret a un habitatge digne de les veïnes dels barris del Fort Pienc, Sagrada Família i Dreta de l’Eixample.

El nostre objectiu és ser una força popular i revolucionaria que defensi les nostres vides davant dels nostres enemics: bancs, fons voltor, grans tenidors, especuladors en general. Ens volen separades i amb por, però nosaltres hem decidit organitzar-nos i lluitar. Com a revolucionàries, no tolerarem cap actitud masclista, racista, lgtbifòbica o especulativa. Per lluitar contra el capitalisme i els seus interessos estem a favor de qualsevol acció directa, des d’accions sindicals per forçar negociacions amb propietaris fins a aturar desnonament o alliberar espais per garantir un sostre a totes. No permetrem que venguin els nostres barris ni que expulsin a cap veïna més.

Només podem fer front als nostres enemics mitjançant la lluita col·lectiva, per això necessitem la implicació de totes les persones que en formem part. No som serveis socials, no som una ONG, no som una immobiliària, som una xarxa de suport mutu. Si participes en el Sindicat, el Sindicat estarà amb tu defensant el teus drets fins les últimes conseqüències.

Contacte

habitatge.eixample@gmail.com

Ens reunim cada dimecres a les 19:30h a La Cruïlla (C/Sardenya 260)